Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΟΧΟΙ, ΣΤΟΧΟΙ , ΣΤΟΧΟΙ.....

Πρώτα απ' όλα , τονίζουμε πως σαν ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ συμφωνούμε με τις ανακοινώσεις των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ (makedonespaok.gr ) και των Β.Ε.Μ. (1926.gr). Μπορεί για τους περισσότερους , ο μεγαλομέτοχος να κάνει ό,τι θέλει επειδή βάζει τα λεφτά του, κανείς όμως δε μας αφαιρεί το δικαίωμα να διαφωνούμε. Για μας , λοιπόν, ο Γκαγκάτσης και όλο του το σόι είναι ανεπιθύμητο στον ΠΑΟΚ μας. Μια φορά βεβηλώσαμε τα ιδανικά μας για το ... καλό της ομάδας , δεν πρόκειται να ξαναγίνει. (Εξαιρείται ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ, ο οποίος είχε διαφωνήσει δημόσια, και δέχτηκε τον χλευασμό και την ύβρη από τα ΜΜΕ και ''φιλαθλους του ιντερνετ'') .

Και πάμε στα ''αγωνιστικά'' θέματα:
κάθε χρόνο οι πρωταγωνιστές - παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις για τους στόχους της, αναθεωρώντας κάθε λίγο και λιγάκι.
Πέρσι ξεκίνησαν λέγοντας πως θέλουν το πρωτάθλημα κ αφού βρέθηκαν καμιά 100αριά πόντους πίσω , αποφάσισαν ότι θέλουν το κύπελλο. Αφού αποκλείστηκαν από τον .... αέρα, σκέφτηκαν ότι η η καλή πορεία στην Ευρώπη είναι ο επόμενος στόχος. Όταν έχασαν σε 2 λεπτά από τους Ιταλούς, έδωσαν όρκο για την πρώτη θέση στα play offs του πρωταθλήματος και βγήκαν τελευταίοι.

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε χωρίς κάποιος να θέσει στόχους, αλλά με αστείες δηλώσεις κάποιων ποδοσφαιριστών (?) , οι οποίοι σε άλλα χρόνια ούτε έξω απ την Αγία Βαρβάρα θα περνούσαν, δηλώσεις με τις οποίες κατέκριναν τον πρώην προπονητή τους για να δικαιολογήσουν την αποτυχημένη χρονιά που πέρασε.
Στη συνέχεια έθεσαν στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αποκλείστηκαν αλλά ... δεν ήρθε και η καταστροφή (σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή).
(Παρένθεση: πρόσφατα μάθαμε από τον νέο μεγαλομέτοχο και από πολλούς δημοσιογράφους , ότι ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε επειδή κάποιοι μπήκαν στο ταρτάν. Απλά τους ενημερώνουμε ότι φάγαμε 3 γκολ από την Ξάνθη της Αυστρίας γι' αυτό και δε συνεχίσαμε τα ευρωπαϊκά μας γούστα. Κλείνει η παρένθεση)
Έτσι φτάσαμε στο σήμερα, όπου οι παίκτες , αφού κέρδισαν κανά δυο χωριά , δήλωσαν πως πάνε για πρωτάθλημα....
Από αύριο , θα υπάρξει αναθεώρηση στόχων φυσικά.
Εμείς περιμένουμε από μια σοβαρή διοίκηση να τους τραβήξει τα αυτιά, εκτός και αν ηθελημένα τους αφήνουν, καθώς υπάρχουν δυστυχώς πάρα πολλοί ''φίλαθλοι'' που πιστεύουν σ αυτές τις μ@λακίες....
Επίσης, περιμένουμε από την ομάδα να βγει χαλαρά δεύτερη, καθώς οποιαδήποτε άλλη θέση σ' αυτό το σκορποχώρι της Super League θα θεωρηθεί αποτυχία.
Τέλος, με το να ασχολούνται οι φυλλάδες με τον ορισμό Βοσκάκη και τον ... υπόγειο πόλεμο της ΕΠΟ, καθώς και τα σαίτ με τα 2-3 σφαλτσοσφυρίγματα που έκανε το Σάββατο στην Κέρκυρα, προσβάλλουν το τη νοημοσύνη μας και το ΚΙΝΗΜΑ που λέγεται Π.Α.Ο.Κ.

ΥΓ1: Πέρσι ο πρώην προπονητής, είχε αποβληθεί δεύτερη φορά μέσα στην Κέρκυρα και κάποιοι δημοσιογράφοι έγραφαν για ασέβεια προς το σύλλογο. Φέτος, ο προπονητής είναι ένα μήνα εκτός πάγκου, κ έχουν χαθεί 4 πολύτιμοι βαθμοί. Για ασέβεια δε μίλησε κανείς. Δε φταίει ο ίδιος, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι όσο μεγαλύτερη ασυλία έχει από αυτούς, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το ''φάγωμά'' του από τους ίδιους.

ΥΓ2: Ξέρουμε πως ο μπασκετικός ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κατάσταση εξυγίανσης, αλλά αυτό δε δικαιολογεί το κακό μπάσκετ που παίζεται τα τελευταία 2 χρόνια, ειδικά στα εκτός έδρας ματς. Και ο δυνατός κόσμος ακολουθάει παντού. Μη μας ξενερώνετε έτσι.


ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤ' ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: